Modern Vibratör

Küçükten Büyüğe Sıralamayı Ayarla

Items 1 to 24 of 273 total

Küçükten Büyüğe Sıralamayı Ayarla

Items 1 to 24 of 273 total

Vibratör Nedir, Vibratör nasıl kullanılır?

Klasik görünümlü yapay penislerden ve realistik vibratörlerden sıkıldınız mı? Cinsel fantezilerinizde yenilik arıyor, alışıldık cinsel ürünlerden daha farklı seks oyuncakları mı istiyorsunuz? O zaman modern vibratörler tam size göre! Klitorisi en iyi şekilde uyarmak için geliştirilmiş, tasarım ödülleri alan bu yaratıcı ve çığır açan titreşimli modern vibratörler aradığınız hazzı size yaşatacaktır.

Vibratör tavsiyeleri, vibratör çeşitleri

We-Vibe, Fun Factory, Lelo gibi markaların ürettikleri bu harika sex oyuncakları Avrupa malı, en kaliteli vibratörler arasında yer almaktadır. Tasarım ödüllü modern, klitoris uyarıcılı, oynar başlıklı incili, bükülebilir vibratörler ve G-spot uyarıcılı modern vibratörler sayesinde gerçek orgazm tecrübesini, yapay ve sıkıcı titreşimli dildolardan çok öte yaşarsınız.

Modern vibratörler vajinaya rahat girişleri ve uygun boyutları ile G-noktasını uyarmasının yanında klitorisi uyarıcı özellikleri ile pek çok zevki aynı anda size yaşatacaktır. Çok farklı renk ve şekilde modellere sahip bu son derece kaliteli modern vibratörler sayesinde seks hayatınız çok daha eğlenceli ve zevkli hale gelecek. Dilerseniz uzaktan kumandalı vibratör modelleri sayesinde kontrol tamamen sizin ya da partnerinizin elinde olabilir.

USB şarjlı vibratörlere genellikle elektrikli vibratör da denmektedir. Boyu 10-12 cm'i geçmeyen, genellikle klitoral uyarım için tasarlanmış parmak boyutunda vibratörlere parmak vibratör ya da mini vibratör denmektedir. Bir App yardımı ile uzaktan kontrol edilebilen gelişmiş vibratör cinsleri uzaktan kontrollü vibratör ya da telefon uyumlu vibratör olarak geçer. Bu vibratör modelleri teknolojinin gelişmesi ile giderek daha popülerleşmektedir.

Ön sevişmeleri daha uzun ve zevkli hale getiren modern vibratörler sayesinde gecelerin yetmeyeceğini hissedeceksiniz. Yapay titreşimli penisleri rafa kaldıran, son derece kaliteli malzemelerden üretilen bu modern vibratörler yalnız geçirdiğiniz dakikaları ya da partnerinizle geçirdiğiniz ateşli anları çok daha unutulmaz kılacaktır.

Vibratör denilen bu harika titreşimli sex oyuncaklarının bir çok farklı adı ve türü vardır. Gerçek bir penis görünüşüne sahip titreşimli modellere titreşimli vibratör ya da titreşimli dildo denir. Anal olarak kullanıma uygun daha ince ve titreşimi zayıf güçte (anüs bölgesine zarar vermemesi için) tasarlanmış vibratörlere anal vibratörler denir. Kalın vibratörler, ince vibratörler, titreşimli dildolar, oynar başlı vibratörler ve ileri geri giden hareketli vibratörler olarak pek çok farklı model mevcuttur.

Çift başlı titreşimli dildo modelleri aynı anda hem vajinal hem anal uyarım isteyen kadınların tercihidir. Baş kısmı eğik ya da açılı olan ekstra g-spot uyarımı sağlayan g-spot vibratörler de mevcuttur. Külot vibratör modellerinin de en eğlenceli vibratör modelleri arasında olduğu unutulmamalıdır. Titreşimli dildo sipariş için YasakElmam türevi güvenilir sex shop'lar öncelikle tercih edilmelidir.

Çeşitli tasarım ödülleri almış We-Vibe, Fun Factory ve Lelo gibi öncü lüks vibratörler markaları titreşimli dildo kavramını çok daha ileriye taşıyarak modern vibratörleri cinsel hayatın vazgeçilmezi haline getirmişlerdir. Modern vibratörlerde kullanılan malzemeler son derece kaliteli olup cilde zarar vermez, tahriş etmez. Kolay temizlenen yüzeyleri sayesinde sizi uğraştırmazlar. Esnek ve sağlam yapıları sayesinde pek çok şekilde kullanılabilmesinin yanında uzun ömürlü ve dayanıklılardır.

Vajinanın içine rahat oturan tasarımları sayesinde mastürbasyonu çok daha zevkli hale getirmesinin yanında oynar başlıkları, incili ve bükülebilir modelleri ile eğlenceli bir mastürbasyon deneyimi yaşatır. Realistik penis görünümden tamamen uzak bu modern vibratör tasarımları, sizlere teknolojinin cinsel hayata getirdiği yeniliği ve bunun ne kadar zevkli olduğunu gösterecektir. Kaliteli ve uzun ömürlü bir sex oyuncağı arayışı içindeyseniz bu Avrupa malı modern vibratörler tam size göre.

Modern vibratörler erotik shoplarda bulabileceğiniz, seks hayatınızı renklendirecek, mastürbasyona ve sekse farklı bir bakış açısı getirecek ürünler arasında ilk sırada yer alır. Uzaktan kumandalı, bükülebilir, oynar başlıklı, klitoris uyarıcılı tavşan vibratör modeli gibi pek çok farklı modele sahip bu geniş kategoride sizi en çok tatmin edecek ürünü mutlaka bulacaksınız. Sahip oldukları güçlü titreşim özellikleri sayesinde size yoğun bir orgazm yaşatacaktır. Uygun boyutları ile rahatlıkla G-noktasını uyarır. Farklı şekil ve renklerle monotonlaşan hayatınıza yeni cinsel fanteziler katabileceğiniz yep yeni ve modern seks oyuncağınız sayesinde kendinizle ya da partnerinizle uzun ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Vajinismus tedavisi ve vibratörlerin fonksiyonu

İnce vibratörler, tıbbi dilatörler ve kişisel kayganlaştırıcılar ile birlikte veya alternatif olarak kullanılabilir. Vajinal gerginlik, ameliyatı takiben ya da ameliyat sonrası izlerin bir sonucu olarak veya kanser tedavisi sonrası kemoterapi ve radyoterapinin bir yan etkisi olarak ortaya çıkabilir. Bunlar rahatsızlığa, ağrıya veya cinsel duyuda azalmaya neden olarak kadınların zevk almasını veya orgazma ulaşmasını zorlaştırabilir. Tıbbi Dilatörler tipik olarak vajinismus, vulvodini, Likens Sklerozu ve menopoz boyunca yaşlanmanın fiziksel etkilerini tedavi etmek için kullanılır.

Tıbbi Dilatörler genellikle, vajinal bölgenin hassas cildine karşı klinik ve hatta rahatsızlık hissedebilen sert plastikten yapılır. Bazı kadınlar, daha az klinik ve daha çok zevk hissettikleri için dilatatör yerine vibratör kullanmayı tercih ettiklerini söylemektedirler. 

YasakElmam’da Avrupa’nın öncü markalarının ürettiği modern vibratörleri uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu farklı özelliklere sahip çeşit çeşit modern vibratörler sayesinde seks hayatınız futuristik bir boyut kazanacak. Bükülebilir vibratörlerden, oynar başlıklı incili vibratörlere, tavşan vibratörlerden g-spot uyarıcılı modellere varan seçeneklerden size uygun olanı seçin ve orgazmın doruklarına kolayca ulaşın.

 

3 AŞAMALI
SÜPER GİZLİ GÖNDERİ

Yasak Elmam’da sipariş gizliliğiniz ve
güvenliğiniz her şeyden önce gelir.
Ürünler Öncelikle
Kapalı Poşete Konur
Poşetler Yazısız Karton Kutulara Konur.
Fatura Kutunun İçine Konur.
Sıkıca Kapatılan Kutuların
üzerinde hiçbir yazı, logo,
ibare bulunmaz.

SİPARİŞ DESTEK HATTI
0507 982 43 82
0212 288 96 34

KAPIDA YA DA KARGO
ŞUBESİNDE ÖDEME

MOTO KURYE İLE
AYNI GÜN KARGO

HAVALE VE EFT’DE
%5 İNDİRİM FIRSATI!

BONUS KREDİ KARTINA
TAKSİT İMKANI