Hamileler İçin En İyi Seks Pozisyonları

HAMİLELER İÇİN SEKS POZİSYONLARI

Hamilesiniz ama canınız feci şekilde sevişmek istiyor ve nasıl olacağını tam olarak bilemiyorsunuz… Hamileler için özel olarak tasarlanmış en iyi seks pozisyonlarını inceleyin, ne kadar kolay olduğunu görün.

Rahatlamak ve orgazma ulaşmanın verdiği muhteşem hazzın yanında, hamileyken sevişmek için bir çok güzel neden var.

Seksolog Prof. Dr. kat Van Kirk’e göre, hamileyken seks yapmak sadece tutkunun ve bağlılığın devamı için değil, sevişme sırasında salgılanan oksitosin hormonunun salgılanması açısından da faydalı.

Araştırmalar oksitosin’in bebek için de faydalı olduğunu gösteriyor. Oksitosin hem annedeki hem bebekteki stresi düşürerek daha sağlıklı bir hamilelik gerçekleştirmenize yardımcı oluyor. Ek olarak, hamilelik sırasında vücut sıvılarının ve cinsel organdaki duyarlılığın armasıyla, seks daha zevkli, daha kolay ve eğlenceli bir hale geliyor. Bu süreçte kullanabileceğiniz sex oyuncakları da alacağınız hazzı maksimuma çıkartacaktır.

Arka-yan Kaşık Pozisyonu

Nasıl yapılır: Erkek arkada, yan yatarak kaşık pozisyonuna benzer şekilde yapılır.

Ne özelliği var: Penisin derinlere ulaşmasını engellediğinden hamileler için ideal bir pozisyondur. Ayrıca, pelvis bölgesine ve bele yük bindirmez. Erkeğin göğüslere ulaşması da kolaydır

Kral-Kraliçe Pozisyonu

Nasıl yapılır: Erkek kollu ve sağlam bir iskemleye ya da koltuğa oturur. Yüksek sırtlı bir kanepe tercih edilir. Kadın, yeteri kadar kayganlaştırıcı kullanarak sırtı erkeğe bakacak şekilde erkeğin kucağına oturur. Erkek elleriyle kadının yükselip inmesine yardımcı olur. Kadın yeterince güçlüyse erkek bu sırada kadının göğüsleri ve klitorisi ile de oynayabilir. Sex shop mağazalarında bu pozisyonlar konusunda yardımcı olacak bir çok sex pozisyonu minderi mevcuttur.

Ne özelliği var: Derinlik ve hız kontrolü tamamen kadında olduğundan hamilelik için çok ideal bir pozisyondur.

Sırt Üstü Makas Pozisyonu

Nasıl yapılır: Sırt üstü uzanın ve partnerinizle yüzünüz birbirine bakacak şekilde bacaklarınızı makas pozisyonuna getirin.

Ne özelliği var: Bu pozisyon iki taraf için de çok rahat ve az efor gerektiren bir pozisyondur. Ağırlık dengelenmiş ve giriş çıkış kontrolü sağlanmıştır. Kadın en rahat olduğu açıyı kendisi belirler.

/sheknows.com

”Türkiye’nin en iyi seks shop’u YasakElmam.com”

Anahtar Kelimeler: Seks Shop, Sex Shop, Seks Oyuncakları, Erotik Shop, Vibratör, Penis Pompası, Anal Tıkaç, Anal Plug, Şişme Bebek, Şişme Kadın, Geciktirici, Geciktirici Sprey, Penis Halkası, Tenga, Realistik Vajina, Mastürbatör, Fun Factory, We-vibe, Wevibe, Lelo, Pjur, Seksi İç Çamaşırları, Seksi Kostüm, Seks Tüyoları
Tagged : / / / /

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir